Våra fötter gjorda för mossa och gräs

Våra fötter och kroppar är i grunden anpassade för att gå på mjuka, sviktande underlag. Genom att gå på mossa och gräs får dina fötter det sviktande underlaget de behöver samt möjligheter att träna upp fötternas inre muskulatur. Det sviktande underlaget minskar påfrestningen från hårda stötar för din rygg och bygger upp en starkare kroppshållning. Detta då de inre musklerna tränas upp på ett positivt sätt när du går på sviktande underlag.

Dagliga utmaningar för dina fötter

Golven hemma och på jobbet är hårdare än du tror. I kombination med hård asfalt utomhus utsätts kroppen dagligen för stora utmaningar som kan leda till en ömmande kropp och hälsoproblem som vi sällan uppmärksammar innan det är för sent och smärtan redan är närvarande.

Hur undviker jag smärtande fötter?

Föreställ dig att du går in i väggen med din fulla kroppsvikt gång på gång tusentals gånger om dagen. Den smärtan hade blivit påtaglig och nästan olidlig. Det är vad dina fötter får utstå dag in och dag ut utan att du tänker på det. Det kan många gånger bidra till bland annat ryggsmärtor, ömma ben och hälsporre. Dessa smärtor skulle vi förebyggande kunna motverka med en bra sviktande sula - något som vi har på våra skor, tofflor och sandaler. I vårt sortiment har vi speciellt framtagna skor som fokuserar på att motverka denna typ av problem. Bland annat skorna från MBT och JOYA med extra svikt är effektiva för detta. Eller sandaler och tofflor från BATZ och JOYA som ger dig svikten och gångstilen som underlättar för kroppen i vardagen.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.