Våra fötter gjorda för mossa och gräs

Mossa och gräs

Våra fötter och kroppar är från början anpassade att gå på mjuka sviktande underlag. Genom att gå på mossa och gräs får dina fötter det sviktande underlaget de behöver samt möjligheter att träna upp sin inre muskulatur. Det sviktande underlaget minskar påfrestningen från hårda stötar på din rygg samt bygger upp en starkare kroppshållning genom att träna dem inre musklerna på ett positivt sätt.  

Parkett och asfalt 

Golven du har hemma är vackra men hårdare än du tror, asfalten ute behöver vi inte ens nämna och det hårda golvet du har på jobbet, en kombination av dessa tre är en perfekt blandning för en ömmande kropp och  hälsoproblem som vi sällan uppmärksammar förens det redan är försent och smärtan är framme. 

Föreställ dig

Föreställ dig att du går med din kroppsvikt in i väggen gång på gång några tusen gånger om dagen, smärtan hade blivit påtaglig och nästan olidlig. Det är vad dina fötter får utstå med dag in och dag ut utan att du tänker på det. Det medför många gånger bland annat  rygg smärtor, ömma ben, hälsporre. Smärtor vi skulle kunna motverka med en bra sviktande sula på våra skor, tofflor och sandaler. Vi rekommenderar att du använder skorna MBT och JOYA för extra svikt och motverka att kroppen slits ut i förtid, Sandaler och tofflor från BATZ och JOYA för att ge dina fötter och kropp svikten och gångstilen kroppen behöver för en bra vardag. 


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.